AIK banka kupila NDM Leasing

Bez autora
Mar 14 2024

Jedna od vodećih banaka na domaćem tržištu, AIK Banka, uspešno je zaključila ugovor o kupovini lizing kuće NDM Leasing, koja će u narednom periodu i zvanično promeniti ime u AIK Leasing doo Beograd.

U skladu sa svojim strateškim opredeljenjem, AIK Banka nastavlja sa širenjem poslovanja i jačanjem svoje pozicije na domaćem bankarskom tržištu, sa ciljem da postojećim i novim klijentima, ponudi dodatne opcije finansiranja, pod povoljnijim uslovima i sa fleksibilnijim rokovima otplate.

„Drago nam je što smo sada u mogućnosti da svim klijentima ponudimo i uslugu lizinga koju će moći da koriste kako mala i srednja preduzeća, tako i korporacije, preduzetnici i fizička lica. Naš cilj je da AIK Leasing obezbedi i jednostavnost procesa, brzinu donošenja odluka, automatizaciju, inovativnu ponudu i fleksibilnost. Verujem da ćemo u narednom periodu nastaviti da ostvarujemo postavljene ciljeve, a to je da budemo prvi izbor za klijente, lizing kuća kojoj se veruje i za koju klijenti znaju da će ispuniti njihova očekivanja“, istakao je Jožef Nađ, predsednik Izvršnog odbora AIK Leasing-a.

Jožef ima bogato iskustvo u finansijskom sektoru, a više od dve decenije je obavljao rukovodeće funkcije, uključujući i poziciju predsednika Izvršnog odbora CA Leasing-a i člana Izvršnog odbora Credit Agricole Banke za rad sa stanovništvom i malim i srednjim preduzećima.

Kupovinom lizing kuće, AIK Banka ostaje na putu strateškog jačanja AIK bankarske grupe, koja odgovornim poslovanjem ostvaruje rast na održivoj osnovi, podržavajući profesionalni razvoj zaposlenih, lokalnu sredinu i zajednicu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik